Over ons

Een solide samenwerking

Fujitsu, NetApp en SUSE bieden een storage-infrastructuur aan die precies is ingericht op uw data-uitdagingen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw datamigratie naar het nieuwste storage-platform snel gerealiseerd wordt. U heeft er geen omkijken naar! Zo kunt u uw dagelijkse bedrijfsprocessen voortzetten, zonder onderbrekingen.

Inrichting en beheer op de manier dat u dat wilt

De samenwerking tussen deze drie leveranciers zorgt ervoor dat er altijd een oplossing is voor uw manier van dataopslag en -verwerking. Wij zorgen ervoor dat er een flexibele, toekomstbestendige infrastructuur bij u geïmplementeerd wordt. Fujitsu, NetApp en SUSE zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stellen deze aan u beschikbaar.

We kunnen u zelfs volledig ondersteunen, door de infrastructuur als een service aan te bieden. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw storage-beheer! Uiteraard is het belangrijk dat de omgeving volledig aansluit bij de wensen en eisen van uw bedrijf. We gaan daarom samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Wat levert een vernieuwde storage-omgeving uw organisatie concreet op?

We leven in een tijd waarin data permanent blijft groeien. Het veiligstellen van data wordt daarom steeds belangrijker en daarom is het vernieuwen van uw storage-omgeving cruciaal. Waar moet u storage-omgeving aan voldoen om dit te kunnen realiseren? Download de infographic!

Download