E-book

Eindelijk controle over uw totale storage ecosysteem

Het tech-landschap is de laatste jaren aan grootschalige veranderingen onderhevig. Het is duidelijk dat elk bedrijf steeds meer data wil bijhouden om op intelligente wijze te kunnen inspelen op de noden van hun klanten. Naast de traditionele storagegroei en het stijgend aantal virtuele machines zijn cloud (Hybrid-IT) en de nieuwe workloads belangrijke elementen in het bepalen van het storageconcept.

Door de inzet en het gebruik van Business Intelligence, Internet of Things, Big Data Analytics en nieuwe applicaties ontstaan deze nieuwe workloads voor de ITbeheerder. Hoe gaat u hiermee om, en met name met de uitdagingen die deze creëren op het gebied van storage? Het is de vraag hoe u dat allemaal kunt faciliteren. Er zijn verschillende storagemogelijkheden beschikbaar op de markt, variërend van hardware defined tot software defined en van on-premise datacenter-oplossingen tot de cloud. Maar welke oplossing past het best bij uw uitdagingen?

In dit e-book beschrijven we welke oplossingen het best bij verschillende uitdagingen passen en hoe u de controle over uw storage ecosysteem optimaliseert.

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.

Terug naar overzicht